LAC

LAC, el Laboratori d’Aprenentatge Científic, és una associació amb l’objectiu d’oferir un espai de lleure per a l’expressió i experimentació científico-tecnològiques destinat a infants i joves.
Convençuts que la cultura i l’educació científica són eines imprescindibles per promoure el pensament i l’esperit crític, LAC pretén potenciar l’observació i l’anàlisi com a eixos necessaris per afavorir la societat del coneixement i la transformació social. LAC apropa l’experiència científica per despertar l’interès en el món, remarcar el potencial creatiu científico-tecnològic dels ciutadans, atacar el dèficit generalitzat de cultura científica i, conseqüentment, despertar vocacions i passió per a la ciència i la tecnologia.
El projecte, amb vocació intergeneracional, focalitza la seva activitat especialment en infants i joves entre 9 i 18 anys amb un especial interès i curiositat per la ciència i la tecnologia. LAC ofereix activitats extraescolars i tallers diversos en escoles, instituts, esplais, caus i altres entitats vinculades amb l’educació i el lleure; i col·labora amb diferents agents de la comarca per tal de fer accessible la ciència als ciutadans.